Skreddersydd
innvendig solskjerming

Oslo Solskjerming AS er et lokalt familieeid firma som leverer til hele østlandsområdet.
Befaringen vår er gratis og uforpliktende.

Kampanje
- 30%
på all innvendig solskjerming

- 30% avslag

på all innvendig solskjerming
Innvendig solskjerming i oslo

Innvendig solskjerming for moderne hjem og kontorer

Vi fokuserer på kvalitet, kundeservice, og bruker kun kvalitetsprodukter. Med erfarne ansatte og personlig oppfølging gjennom hele prosessen, streber vi etter å ha bransjens mest fornøyde kunder.

Vi i Oslo Solskjerming forstår viktigheten av å finne den perfekte løsningen for ditt hjem eller arbeidsplass. Derfor tilbyr vi en gratis og uforpliktende befaring i hele Akershus og omegn.

Anne-Berit Fjeld
Anne-Berit Fjeld
20/10/2023
Kunne ikke vært mer fornøyd. Geir tok raskt kontakt og kom på befaring. Han tok seg god tid og kom med svært gode råd. En fagmann med blikk for estetikk. Etter et par uker kom han tilbake med de ferdige produktene og monterte dem raskt og greit. En sjeldent positiv opplevelse.
Helge Stoltenberg
Helge Stoltenberg
12/09/2023
Oslo solskjerming kan anbefales. Selv har jeg utelukkende positive opplevelser. Arnold hjalp meg gjennom hele prosessen fra befaring til ferdig monterte solskjermingsprodukter. Mannen har estetisk sans og kan veilede og anbefale. Pluss, han er supereffektiv og en dyktig håndverker.
Milot Max
Milot Max
22/08/2023
Veldig fornøyd! Veldig hyggelig kundeservice fra Arnold! Fornøyd med produkt og montering.
Stian Østvik
Stian Østvik
11/07/2023
Hyggelig befaring med mange gode råd. Fikk pristilbud på befaringen, og bestillingen ble gjort samtidig. Nøyaktig 2 uker senere var plissègardinene montert. Anbefales.
Svetlana Piskun
Svetlana Piskun
07/05/2023
Så langt den beste servicen som vi opplevd ​​i Norge. Anbefaler på det sterkeste! Spesiell takk til Arnold👍
Dan
Dan
25/01/2023
Kjempefornøyd med resultatet. Fikk gode tips på befaring i forhold til valg av rett skjerming. Veldig effektivt og (i min uerfarne mening) bra montert. I det hele en veldig hyggelig og smooth opplevelse.
Eirik Sollie
Eirik Sollie
14/11/2022
Topp kvalitet på solskjerming og servicen er upåklagelig. Ny solskjerming på 2 uker fra befaring.
Sandra Noer
Sandra Noer
11/11/2022
Jeg er utrolig fornøyd med plissé- og rullegardinene jeg fikk montert av Oslo Solskjerming. En veldig hyggelig opplevelse, og ikke minst er resultatet både profesjonelt og flott!
Oslo Solskjerming
Innvendig solskjerming i oslo

Få en gratis befaring

Vi tar gjerne turen hjem til deg for en kostnadsfri og uforpliktende befaring. 

Spesiallaget på mål

Alle våre produkter er montert på mål. Hos Oslo Solskjerming tilbyr vi skreddersydde løsninger for alle typer rom, fra stuer og soverom til kontorlandskap og butikker.

Personlig oppfølging

For å sikre best mulig oppfølging følger samme personen kunden igjennom hele prosessen fra befaring til montering. Samme person som tar befaringen vil følge dere igjennom hele prosessen.

5 års garanti

Alle våre produkter leveres med 5 års garanti på både produkt og montering. Du kan derfor være trygg på at du vil ha glede av din nye solskjerming i mange år fremover.

Rask og effektiv levering

Vi forstår viktigheten av tid og sikrer rask levering og montering. Dere er sikret den beste kommunikasjonen og rask levering. Det tar normalt ca 3 uker fra bestilling til montering.

Vi leverer og monterer i hele Akershus og omegn

Vi tar gjerne en tur hjem til deg for kostnadsfri og uforpliktende befaring.

Når vi har mottatt skjemaet fra deg, vil vi ta kontakt med deg for å avtale tid og sted for befaringen. Under befaringen tar vi mål, ser på materialer og du mottar et uforpliktende tilbud.

Kvalitet og komfort i hver detalj

Med våre innvendige solskjermingsprodukter får du ikke bare estetisk glede, men også funksjonalitet og holdbarhet. Vi fokuserer på kvalitetsmaterialer og innovativ teknologi for å sikre at hvert produkt tilbyr optimal sol- og innsynsbeskyttelse, samtidig som det gir hjemmet eller kontoret ditt et moderne uttrykk.

Lokal solskjermingsbedrift. Vi leverer til hele østlandsområdet med hovedtyngde på Oslo og Akershus. Vi er et norskeid firma med fokus på kvalitet og kundeservice.

Kontaktinfo

© Oslo Solskjerming AS. Alle rettigheter reservert.

Ved bruk av nettsiden aksepterer du bruken av informasjonskapsler.