-30% avslag på all innvendig solskjerming

Innvendige persienner

Klassiske og tidløse persienner med en lang levetid og høy teknisk kvalitet.
Våre persienner er tilgjengelige i et bredt utvalg av farger, mønstre og stiler, slik at du kan tilpasse dem etter ditt unike interiør.

Kontroll og fleksibilitet

Med våre innovative persienner får du full kontroll over lysinnslippet. Vårt unike design på innvendige persienner gir deg muligheten til å finjustere lysmengden og varmen du ønsker å slippe inn, samtidig som du reduserer innsyn. Dette gjør dem til en ideell løsning for både hjemme og på arbeidsplassen.

Våre aluminiumspersienner kommer i både diskrete og eksklusive utførelser, og er robuste mot solbleking. For et mer unikt og røft utseende, tilbyr vi også ulakkert børstet aluminium. Disse persiennene er enkle å justere for å kontrollere lys og innsyn, og er like lette å vedlikeholde.

Innvendige persienner i oslo

Skreddersydd for ethvert vindu

Alle persienner vi tilbyr blir skreddersydd og tilpasset dine spesifikke vinduer. Dette sikrer ikke bare en perfekt passform, men også en sømløs integrasjon til ditt hjems interiør. Med slike tilpasningsmuligheter og utvalg kan du enkelt finne den perfekte stilen for ditt hjem.

Anne-Berit Fjeld
Anne-Berit Fjeld
20/10/2023
Kunne ikke vært mer fornøyd. Geir tok raskt kontakt og kom på befaring. Han tok seg god tid og kom med svært gode råd. En fagmann med blikk for estetikk. Etter et par uker kom han tilbake med de ferdige produktene og monterte dem raskt og greit. En sjeldent positiv opplevelse.
Helge Stoltenberg
Helge Stoltenberg
12/09/2023
Oslo solskjerming kan anbefales. Selv har jeg utelukkende positive opplevelser. Arnold hjalp meg gjennom hele prosessen fra befaring til ferdig monterte solskjermingsprodukter. Mannen har estetisk sans og kan veilede og anbefale. Pluss, han er supereffektiv og en dyktig håndverker.
Milot Max
Milot Max
22/08/2023
Veldig fornøyd! Veldig hyggelig kundeservice fra Arnold! Fornøyd med produkt og montering.
Stian Østvik
Stian Østvik
11/07/2023
Hyggelig befaring med mange gode råd. Fikk pristilbud på befaringen, og bestillingen ble gjort samtidig. Nøyaktig 2 uker senere var plissègardinene montert. Anbefales.
Svetlana Piskun
Svetlana Piskun
07/05/2023
Så langt den beste servicen som vi opplevd ​​i Norge. Anbefaler på det sterkeste! Spesiell takk til Arnold👍
Dan
Dan
25/01/2023
Kjempefornøyd med resultatet. Fikk gode tips på befaring i forhold til valg av rett skjerming. Veldig effektivt og (i min uerfarne mening) bra montert. I det hele en veldig hyggelig og smooth opplevelse.
Eirik Sollie
Eirik Sollie
14/11/2022
Topp kvalitet på solskjerming og servicen er upåklagelig. Ny solskjerming på 2 uker fra befaring.
Sandra Noer
Sandra Noer
11/11/2022
Jeg er utrolig fornøyd med plissé- og rullegardinene jeg fikk montert av Oslo Solskjerming. En veldig hyggelig opplevelse, og ikke minst er resultatet både profesjonelt og flott!

Moderne fleksibilitet på våre innvendige persienner

Hver persienne vi tilbyr blir skreddersydd og tilpasset dine spesifikke vinduer. Dette sikrer ikke bare en perfekt passform, men også en sømløs integrasjon i ditt hjem. Med et slikt utvalg av tilpasningsmuligheter kan du enkelt finne den perfekte stilen for ditt hjem.

Ultimate-serien fra Hunter Douglas® tilbyr eksklusive innvendige persienner som kombinerer stil med praktiske funksjoner. Disse moderne persiennene kommer i friske farger og med flere betjeningsalternativer. De unike “Literise”-persiennene er fjærbelastede og fri for snorer, noe som øker sikkerheten rundt barn og dyr og gir et rent utseende. “Up & Down”-funksjonen lar deg justere dekningen akkurat slik du ønsker, med enkel vipp- og heve-/senkefunksjon.

I tillegg tilbyr vi motoriserte alternativer for økt bekvemmelighet.
Persiennene våre er også et miljøvennlig valg, laget av 98% resirkulert aluminium.

Få en gratis befaring

Usikker på hvilken solskjermingstype som passer i ditt hjem?
Fyll ut skjemaet, så tar vi kontakt med deg for en gratis befaring!