Om oss

Hvite duette plissegardiner

Oslo Solskjerming AS er en lokal solskjermingsbedrift med hovedkontor og utstilling på Lambertseter i Oslo. Vi leverer til hele østlandsområdet med hovedtyngde på Oslo og Akershus. Vi er et norskeid firma med fokus på kvalitet og kundeservice.

Vi har fått med oss de beste leverandørene i Norge på laget og prøver så langt det lar seg gjøre å handle med norske leverandører. Den innvendige solskjermingen produseres hovedsakelig på Vema Produkter i Østfold.

Så langt det er mulig, så er det også samme person som selger, monterer og følger kunden fra a til å. Du kan da forholde deg til samme person gjennom hele prosessen og enkelt få svar på eventuelle spørsmål som dukker opp. Vårt mål er at vi skal ha bransjens mest fornøyde kunder og da er personlig kontakt viktig.

Alle ansatte hos oss har lang erfaring i bransjen og setter kunden i fokus.

Vi har valgt å spesialisere oss kun på innvendig solskjerming for å bli ordentlig gode på én ting. Det vil si plissegardiner, lamellgardiner, rullegardiner, persienner og innsektsgardiner/myggnetting.

Våre produkter lages på mål etter ditt behov og leveres med full garanti og reklamasjonsrett i følge norsk kjøpslov og leverandørenes betingelser, som i hovedregel er 5 år.

Har du et spørsmål eller en utfordring du vil løse, ta kontakt via skjema på siden, mail eller telefon, så skal vi hjelpe deg så godt vi kan.

 

Svein-Ivar Kjønnerud

Svein-Ivar Kjønnerud

Daglig leder

E-post
svein@oslosolskjerming.no
Tlf
+47 952 90 831

Bjørn-Terje Jacobsen

Bjørn-Terje Jacobsen

Salg/montering

E-post
bt@oslosolskjerming.no
Tlf
+47 951 34 807
Arnold Melleby

Arnold Melleby

Salg/montering

E-post
arnold@oslosolskjerming.no
Tlf
+47 993 42 302
Geir Kjønnerud

Geir Kjønnerud

Salg/montering

E-post
geir@oslosolskjerming.no
Tlf
+47 905 60 183
Kim Jevne

Kim Jevne

Salg/montering - Trøndelag

E-post
kim@trondelagsolskjerming.no
Tlf
+47 995 66 642