-30% avslag på all innvendig solskjerming

Solskjerming på Østlandet

Vi er et norskeid firma med fokus på kvalitet og kundeservice.

Oslo Solskjerming AS er en lokal solskjermingsbedrift med hovedkontor og utstilling på Lambertseter i Oslo. Vi leverer til hele østlandsområdet med hovedtyngde på Oslo og Akershus.

Vi har fått med oss de beste leverandørene i Norge på laget og prøver så langt det lar seg gjøre å handle med norske leverandører. Den innvendige solskjermingen produseres hovedsakelig på Vema Produkter i Østfold.

Så langt det er mulig, så er det også samme person som selger, monterer og følger kunden fra a til å. Du kan da forholde deg til samme person gjennom hele prosessen og enkelt få svar på eventuelle spørsmål som dukker opp. Vårt mål er at vi skal ha bransjens mest fornøyde kunder og da er personlig kontakt viktig.

Alle ansatte hos oss har lang erfaring i bransjen og setter kunden i fokus.

Vi har valgt å spesialisere oss kun på innvendig solskjerming for å bli ordentlig gode på én ting. Det vil si plissegardiner, lamellgardiner, rullegardiner, persienner og innsektsgardiner/myggnetting.

Våre produkter lages på mål etter ditt behov og leveres med full garanti og reklamasjonsrett i følge norsk kjøpslov og leverandørenes betingelser, som i hovedregel er 5 år.

Har du et spørsmål eller en utfordring du vil løse, ta kontakt via skjema på siden, mail eller telefon, så skal vi hjelpe deg så godt vi kan.

Svein-Ivar Kjønnerud

Daglig leder

svein@oslosolskjerming.no

+47 952 90 831

Bjørn-Terje Jacobsen

Salg/Montering

bt@oslosolskjerming.no

+47 951 34 807

Arnold Melleby

Salg/Montering

arnold@oslosolskjerming.no

+47 993 42 302

Geir Kjønnerud

Salg/Montering

geir@oslosolskjerming.no

+47 905 60 183

Kim Jevne

Salg/Montering Trøndelag

kim@trondelagsolskjerming.no

+47 995 66 642

Anne-Berit Fjeld
Anne-Berit Fjeld
20/10/2023
Kunne ikke vært mer fornøyd. Geir tok raskt kontakt og kom på befaring. Han tok seg god tid og kom med svært gode råd. En fagmann med blikk for estetikk. Etter et par uker kom han tilbake med de ferdige produktene og monterte dem raskt og greit. En sjeldent positiv opplevelse.
Helge Stoltenberg
Helge Stoltenberg
12/09/2023
Oslo solskjerming kan anbefales. Selv har jeg utelukkende positive opplevelser. Arnold hjalp meg gjennom hele prosessen fra befaring til ferdig monterte solskjermingsprodukter. Mannen har estetisk sans og kan veilede og anbefale. Pluss, han er supereffektiv og en dyktig håndverker.
Milot Max
Milot Max
22/08/2023
Veldig fornøyd! Veldig hyggelig kundeservice fra Arnold! Fornøyd med produkt og montering.
Stian Østvik
Stian Østvik
11/07/2023
Hyggelig befaring med mange gode råd. Fikk pristilbud på befaringen, og bestillingen ble gjort samtidig. Nøyaktig 2 uker senere var plissègardinene montert. Anbefales.
Svetlana Piskun
Svetlana Piskun
07/05/2023
Så langt den beste servicen som vi opplevd ​​i Norge. Anbefaler på det sterkeste! Spesiell takk til Arnold👍
Dan
Dan
25/01/2023
Kjempefornøyd med resultatet. Fikk gode tips på befaring i forhold til valg av rett skjerming. Veldig effektivt og (i min uerfarne mening) bra montert. I det hele en veldig hyggelig og smooth opplevelse.
Eirik Sollie
Eirik Sollie
14/11/2022
Topp kvalitet på solskjerming og servicen er upåklagelig. Ny solskjerming på 2 uker fra befaring.
Sandra Noer
Sandra Noer
11/11/2022
Jeg er utrolig fornøyd med plissé- og rullegardinene jeg fikk montert av Oslo Solskjerming. En veldig hyggelig opplevelse, og ikke minst er resultatet både profesjonelt og flott!