-30% avslag på all innvendig solskjerming

Rullegardiner

Rullegardiner passer perfekt i ethvert rom, fra soverom til stue.
Våre skreddersydde rullegardiner gir både effektiv sol-og innsynskjerming, samtidig som de bidrar til å mørklegge rommet etter behov.

Tilpasset enhver stil

Perfekt for alt fra mørklegging på soverommet til dekorative elementer i stuen. Hvert rullegardin er nøye tilpasset på millimeteren, og produseres lokalt i Østfold av Vemaprodukter, noe som sikrer både kvalitet og lokal tilknytning.

Vår premiummodell EOS® 500, utviklet av Hunter-Douglas, representerer det ypperste innen rullegardiner. Dette systemet er kjent for sin eksepsjonelle kvalitet, design og stabilitet. EOS® 500 kan tilpasses ytterligere med toppkassett og skinner for optimal mørklegging og betjenes enkelt med kjedetrekk, softraise eller motor.

Lystett eller gjennomsiktig?

Vårt rikholdige utvalg av duktyper og farger gir deg muligheten til å tilpasse rullegardinene dine etter dine spesifikke behov. Velg en lett og transparent duk for å bevare utsikten, eller en semitransparent duk for å dempe lys, varme og innsyn.

For total mørklegging på soverommet tilbyr vi helt lystette duker som effektivt skjermer mot lys – selv i lyse farger.

Anne-Berit Fjeld
Anne-Berit Fjeld
20/10/2023
Kunne ikke vært mer fornøyd. Geir tok raskt kontakt og kom på befaring. Han tok seg god tid og kom med svært gode råd. En fagmann med blikk for estetikk. Etter et par uker kom han tilbake med de ferdige produktene og monterte dem raskt og greit. En sjeldent positiv opplevelse.
Helge Stoltenberg
Helge Stoltenberg
12/09/2023
Oslo solskjerming kan anbefales. Selv har jeg utelukkende positive opplevelser. Arnold hjalp meg gjennom hele prosessen fra befaring til ferdig monterte solskjermingsprodukter. Mannen har estetisk sans og kan veilede og anbefale. Pluss, han er supereffektiv og en dyktig håndverker.
Milot Max
Milot Max
22/08/2023
Veldig fornøyd! Veldig hyggelig kundeservice fra Arnold! Fornøyd med produkt og montering.
Stian Østvik
Stian Østvik
11/07/2023
Hyggelig befaring med mange gode råd. Fikk pristilbud på befaringen, og bestillingen ble gjort samtidig. Nøyaktig 2 uker senere var plissègardinene montert. Anbefales.
Svetlana Piskun
Svetlana Piskun
07/05/2023
Så langt den beste servicen som vi opplevd ​​i Norge. Anbefaler på det sterkeste! Spesiell takk til Arnold👍
Dan
Dan
25/01/2023
Kjempefornøyd med resultatet. Fikk gode tips på befaring i forhold til valg av rett skjerming. Veldig effektivt og (i min uerfarne mening) bra montert. I det hele en veldig hyggelig og smooth opplevelse.
Eirik Sollie
Eirik Sollie
14/11/2022
Topp kvalitet på solskjerming og servicen er upåklagelig. Ny solskjerming på 2 uker fra befaring.
Sandra Noer
Sandra Noer
11/11/2022
Jeg er utrolig fornøyd med plissé- og rullegardinene jeg fikk montert av Oslo Solskjerming. En veldig hyggelig opplevelse, og ikke minst er resultatet både profesjonelt og flott!

Motoriserte og smartkompatible rullegardiner

For den mest moderne og ultimate komforten tilbyr vi motoriserte rullegardiner. Betjen rullegardinene fra sengen eller sofaen med fjernkontroll, brytere, eller mobilen din. Vår mest populære motoriserte løsning er den oppladbare og stillegående Somfy Sonesse RTS.

Dette gjør det ideellt for vanskelig tilgjengelige vinduer eller som en del av et smarthjem-system. Vår populære Somfy Sonesse RTS-motor er kjent for sin stillhet og pålitelighet, og tilbyr en sømløs, trådløs opplevelse som kombinerer både funksjonalitet og estetikk i hjemmet ditt.

Få en gratis befaring

Usikker på hvilken solskjermingstype som passer i ditt hjem?
Fyll ut skjemaet, så tar vi kontakt med deg for en gratis befaring!