Rullegardiner

rullegardiner-4-1024x843a

Nå -30% kampanje på Rullegardiner

Rullegardiner er en klassisk og tidløs solskjerming som aldri går av moten. Du kan velge mellom flere forskjellige systemer og duker som spenner fra det lette og ensfargede til mønstrede og helt lystette. Enten det er mørklegging på soverommet eller dekor på stuen, så er rullegardiner en praktisk og elegant løsning. Alle våre rullegardiner tilpasses på millimeteren og produseres på Vemaprodukter i Østfold, som resten av vår solskjerming.

Rullegardiner

Fra gjennomsiktig til lystett

Våre rullegardiner kommer i et stort utvalg av duktyper og farger. Har du en flott utsikt du ønsker å bevare, kan du velge en lett og transparent duk. Ønsker du å slippe inn litt lys, men dempe lys, varme og innsyn er en semitransparent duk perfekt. På soverommet ønsker dere kanskje en helt lystett rullegardin. De lystette dukene er helt tette og skjermer like godt selv om du velger en lys farge. Lystette rullegardiner leveres ofte med hvit bakside for å reflektere mest mulig av lys og varme.

Rullegardiner

EOS® 500

EOS® 500 er vår mest ekslusive rullegardin. Et system utviklet av Hunter-Douglas som kanskje er verdens beste rullegardin når det kommer til kvalitet, design og stabilitet. Den kan leveres med toppkassett og skinner for ekstra mørklegging og betjenes med kjedetrekk, softraise eller motor. Rullegardinen for deg som er villig for å betale det lille ekstra for kompromissløs kvalitet. Fester, kassetter og skinner kommer i hvit, grå eller sort.

Rullegardiner

Motoriserte rullegardiner

Vil du heve rullegardinen på soverommet og slippe inn dagslyset uten å måtte stå opp av sengen? Kanskje du trenger solskjerming på flere vinduer i stua og vil senke alle samtidig, da er en kanskje motoriserte rullegardiner noe for deg. Du kan styre solskjermingen med fjernkontroll, bryter på vegg, via iphone eller nettbrett. Valget er ditt. Vår mest solgte motor er oppladbare Somfy Sonesse RTS med fjernkontroll. Den er ekstremt stillegående og du slipper kostnaden til elektriker.