Rullegardiner

rullegardiner-4-1024x843a

Rullegardiner

Rullegardiner er en enkel, klassisk og tidløs løsning som aldri går av moten. Du kan velge mellom flere forskjellige systemer og duker som spenner fra det lette og ensfargede til mønstrede og helt lystette. Enten det er mørklegging på soverommet eller dekor på stuen, så er rullegardiner en praktisk og elegant løsning. Alle våre rullegardiner tilpasses på millimeteren og lages på "vår" fabrikk på Tomter i Østfold.

Rullegardiner

Coulisse

Coulisse er et enklere og mer prisgunstig system enn det kompromissløse EOS® 500 for mindre og middels store vinduer uten å gå på kompromiss med kvaliteten. Utseendemessig er det litt slankere og lettere enn EOS® 500 som gir et rent og diskret utseende. Du har fortsatt muligheten til å velge mellom kjedetrekk, softraise og motoriserte løsninger. 

Rullegardiner

EOS® 500

EOS® 500 er vår mest ekslusive rullegardin. Et nytt system utviklet av Hunter-Douglas som kanskje er verdens beste rullegardin når det kommer til kvalitet, design og stabilitet. Den kan leveres med toppkassett og skinner for ekstra mørklegging og betjenes med kjedetrekk, softraise eller motor. Rullegardinen for deg som er villig for å betale det lille ekstra for kompromissløs kvalitet.

Rullegardiner

Motoriserte rullegardiner

Vil du heve rullegardinen på soverommet og slippe inn dagslyset uten å måtte stå opp av sengen eller senke gardinen i stua når sola skinner på tven uten å måtte reise deg opp, så er en motorisert løsning noe for deg. Du kan styre solskjermingen med fjernkontroll, bryter på vegg, via iphone eller nettbrett. Valget er ditt.