-30% avslag på all innvendig solskjerming

Lamellgardiner

Med sitt stilrene utseende og praktiske funksjoner gir lamellgardiner god kontroll på lysinnslipp og innsyn samtidig som du understreker romfølelsen og høyden under taket i rommet

Skreddersydde løsninger

Lamellgardiner er et naturlig valg for store og høye vindusflater. Ofte er store vinduer vendt mot sør og vest, noe som gir ekstra behov for solskjerming og varmedemping.

De justeres enkelt til å dekke hele eller deler av vinduet.
Dukutvalget spenner fra de florlette hvite til tyngre og eksklusive stoffer for en varmere og lunere følelse. Har du et stort skråvindu så er ofte lamellgardiner den beste løsningen. Lamellene vil da samles på den høyeste siden når de åpnes.

lamellgardiner i oslo
Anne-Berit Fjeld
Anne-Berit Fjeld
20/10/2023
Kunne ikke vært mer fornøyd. Geir tok raskt kontakt og kom på befaring. Han tok seg god tid og kom med svært gode råd. En fagmann med blikk for estetikk. Etter et par uker kom han tilbake med de ferdige produktene og monterte dem raskt og greit. En sjeldent positiv opplevelse.
Helge Stoltenberg
Helge Stoltenberg
12/09/2023
Oslo solskjerming kan anbefales. Selv har jeg utelukkende positive opplevelser. Arnold hjalp meg gjennom hele prosessen fra befaring til ferdig monterte solskjermingsprodukter. Mannen har estetisk sans og kan veilede og anbefale. Pluss, han er supereffektiv og en dyktig håndverker.
Milot Max
Milot Max
22/08/2023
Veldig fornøyd! Veldig hyggelig kundeservice fra Arnold! Fornøyd med produkt og montering.
Stian Østvik
Stian Østvik
11/07/2023
Hyggelig befaring med mange gode råd. Fikk pristilbud på befaringen, og bestillingen ble gjort samtidig. Nøyaktig 2 uker senere var plissègardinene montert. Anbefales.
Svetlana Piskun
Svetlana Piskun
07/05/2023
Så langt den beste servicen som vi opplevd ​​i Norge. Anbefaler på det sterkeste! Spesiell takk til Arnold👍
Dan
Dan
25/01/2023
Kjempefornøyd med resultatet. Fikk gode tips på befaring i forhold til valg av rett skjerming. Veldig effektivt og (i min uerfarne mening) bra montert. I det hele en veldig hyggelig og smooth opplevelse.
Eirik Sollie
Eirik Sollie
14/11/2022
Topp kvalitet på solskjerming og servicen er upåklagelig. Ny solskjerming på 2 uker fra befaring.
Sandra Noer
Sandra Noer
11/11/2022
Jeg er utrolig fornøyd med plissé- og rullegardinene jeg fikk montert av Oslo Solskjerming. En veldig hyggelig opplevelse, og ikke minst er resultatet både profesjonelt og flott!

Løsninger som passer ditt hjem

Lamellgardiner kan leveres med bredere eller smalere lameller avhengig av ønsket utrykk. På store glassflater kan det gi et roligere og mer eksklusivt utrykk med bredere lameller. 89 og 127mm er standard, men vi kan også levere andre bredder på forespørsel. I likhet med resten av våre produkter kan også lamellgardiner motoriseres for økt komfort.

Manuelt betjenes de enten med vendestang eller med snorer. Du kan velge om lamellgardinene kan trekkes til ene siden, samles i midten eller trekkes til begge sider når de åpnes. Skinnene kommer i hvit, grå eller sort. Kombiner gjerne flere farger på lamellene for å skape ditt eget personlige uttrykk. Er dere en bedrift kan dere for eksempel hente inn fargene i firmalogoen i gardinen.

Få en gratis befaring

Usikker på hvilken solskjermingstype som passer i ditt hjem?
Fyll ut skjemaet, så tar vi kontakt med deg for en gratis befaring!