Lamellgardiner

lamellgardiner toppbilde

Nå -30% kampanje på Lamellgardiner

Lamellgardiner er et naturlig valg for store og høye vindusflater. Ofte er store vinduer vendt mot sør og vest, noe som gir ekstra behov for solskjerming og varmedemping. Med sitt stilrene utseende og praktiske funksjoner gir det god kontroll på lysinnslipp og innsyn samtidig som du understreker romfølelsen og høyden under taket. De justeres enkelt til å dekke hele eller deler av vinduet. Dukutvalget spenner fra de florlette hvite til tyngre og eksklusive stoffer for en varmere og lunere følelse. Har du et stort skråvindu så er ofte lamellgardiner den beste løsningen. Lamellene vil da samles på den høyeste siden når de åpnes. Her kan du se flere bilder av lammellgardiner. 

Bildet viser bunnkjede med lodd på lamellgardin

Lodd og kjede i bunn holder gardinen samlet. Du kan også få innsydde lodd uten kjede, for en mer elegant avslutning.

lamellgardiner gir full kontroll på lyset

Vinkle gardinen til ønsket posisjon for full kontroll på lys og innsyn.

Loddrett eleganse

Lamellgardiner kan leveres med bredere eller smalere lameller avhengig av ønsket utrykk. På store glassflater kan det gi et roligere og mer eksklusivt utrykk med bredere lameller. 89 og 127mm er standard, men vi kan også levere andre bredder på forespørsel. I likhet med resten av våre produkter kan også lamellgardiner motoriseres for økt komfort.

Manuelt betjenes de enten med vendestang eller med snorer. Du kan velge om lamellgardinene kan trekkes til ene siden, samles i midten eller trekkes til begge sider når de åpnes. Skinnene kommer i hvit, grå eller sort. Kombiner gjerne flere farger på lamellene for å skape ditt eget personlige uttrykk. Er dere en bedrift kan dere feks hente inn fargene i firmalogoen i gardinen.

Lamellgardiner er perfekt for store vinduer og dører

Perfekt for store vinduer og skyvedører. Spesielt på skyvedøren er det praktisk at gardinen kan åpnes samme vei som døren. La bare den delen dere gå ut og inn av stå åpen og skjerm resten. Lamellene kan vinkles trinnløst til du får det ønskede forholdet mellom skjerming og utsyn. Praktisk og elegant.