-30% avslag på all innvendig solskjerming

Plisségardiner

Plisségardiner gir et elegant preg med praktiske løsninger. Våre plisségardiner er tilgjengelige i et spekter av materialer – fra transparente og luftige stoffer til fullstendig lystette alternativer, perfekt for ethvert rom og behov.

Design til alle vinduer

Enten det er skråvinduer, takvinduer eller store glassflater, tilbyr plisségardiner en fleksibel og stilfull løsning. Med spesialtilpasning sikrer vi at gardinene passer perfekt der du vil ha de.

Plisségardiner er designet for å være brukervennlige og enkle å vedlikeholde, noe som sikrer at de holder form og farge år etter år.

Med vår innovative design og varierte betjeningsmuligheter, inkludert snorløse og motoriserte versjoner, tilbyr vi en sikker og elegant løsning som passer for alle, inkludert hjem med barn og kjæledyr.

Fleksibilitet der du trenger det

Plisségardiner gir ikke bare fleksibilitet med sin topp-til-bunn eller bunn-til-topp justering, men også utmerket varmeisolering og solbeskyttelse, takket være det unike stoffvalget og designet.

Våre gardiner er tilpasset for å komplementere ditt interiør med stil, enten det er for å skape en behagelig atmosfære med dimmende lys eller for å oppnå total mørklegging. Hos oss får du en skreddersydd opplevelse med gratis befaring, måling, og installasjon, slik at dine plisségardiner blir perfekt tilpasset dine vinduer og designpreferanser.

Anne-Berit Fjeld
Anne-Berit Fjeld
20/10/2023
Kunne ikke vært mer fornøyd. Geir tok raskt kontakt og kom på befaring. Han tok seg god tid og kom med svært gode råd. En fagmann med blikk for estetikk. Etter et par uker kom han tilbake med de ferdige produktene og monterte dem raskt og greit. En sjeldent positiv opplevelse.
Helge Stoltenberg
Helge Stoltenberg
12/09/2023
Oslo solskjerming kan anbefales. Selv har jeg utelukkende positive opplevelser. Arnold hjalp meg gjennom hele prosessen fra befaring til ferdig monterte solskjermingsprodukter. Mannen har estetisk sans og kan veilede og anbefale. Pluss, han er supereffektiv og en dyktig håndverker.
Milot Max
Milot Max
22/08/2023
Veldig fornøyd! Veldig hyggelig kundeservice fra Arnold! Fornøyd med produkt og montering.
Stian Østvik
Stian Østvik
11/07/2023
Hyggelig befaring med mange gode råd. Fikk pristilbud på befaringen, og bestillingen ble gjort samtidig. Nøyaktig 2 uker senere var plissègardinene montert. Anbefales.
Svetlana Piskun
Svetlana Piskun
07/05/2023
Så langt den beste servicen som vi opplevd ​​i Norge. Anbefaler på det sterkeste! Spesiell takk til Arnold👍
Dan
Dan
25/01/2023
Kjempefornøyd med resultatet. Fikk gode tips på befaring i forhold til valg av rett skjerming. Veldig effektivt og (i min uerfarne mening) bra montert. I det hele en veldig hyggelig og smooth opplevelse.
Eirik Sollie
Eirik Sollie
14/11/2022
Topp kvalitet på solskjerming og servicen er upåklagelig. Ny solskjerming på 2 uker fra befaring.
Sandra Noer
Sandra Noer
11/11/2022
Jeg er utrolig fornøyd med plissé- og rullegardinene jeg fikk montert av Oslo Solskjerming. En veldig hyggelig opplevelse, og ikke minst er resultatet både profesjonelt og flott!

Moderne løsninger for solskjerming

Våre plisségardiner er laget med miljøet i tankene, fra materialvalget til produksjonsprosessen. Velg et produkt som ikke bare ser bra ut, men som også støtter bærekraftige praksiser.

Velg mellom manuelle eller motoriserte betjeningsmuligheter for å heve brukervennligheten til et nytt nivå. Våre motoriserte alternativer tilbyr enkel betjening med bare et tastetrykk.

Få en gratis befaring

Usikker på hvilken solskjermingstype som passer i ditt hjem?
Fyll ut skjemaet, så tar vi kontakt med deg for en gratis befaring!