Innvendige persienner

persienner av tre

Kampanje nå -30%

Innvendige persienner, klassikeren blant solskjerming er fortsatt like aktuelt. Persienner i brennlakkert aluminium gir et diskret og eksklusivt utseende. Lakken er UV-bestandig og bleker ikke i solen selv etter lang tids bruk. Ønsker du et litt røffere utseende fås de også i børstet ulakkert aluminium. De kan vinkles for maksimal fleksibilitet og er lette å rengjøre. Vi har et stort utvalg i farger og strukturer i 25mm og 35mm persienner. På større vinduer kan det være fint med 35mm. Det gir også en mindre pakkhøyde grunnet færre lameller på samme høyde. Standard persienner betjenes opp og ned med snor og vinkles med en vendestav i gjennomsiktig plexi. Du kan også få med styrewire på sidene, slik at den vipper med vinduet eller holder seg inntil døra når den åpnes. Våre persienner kan lages helt opp i 300cm bredde.

Persienner i aluminium gir et diskret og ekslusivt utseende

Ultimate persienner

Ultimate persienner fra Hunter Douglas® er en ny ekslusiv serie med innvendige persienner i 25mm og 35mm. Helt nye farger og og mange betjeningsmuligheter som gir persiennene nye bruksområder. Literise er fjærbelastet og fritthengende. Den er helt uten snorer og betjenes enkelt med håndtak. Dette gir et mer elegant utseende og økt sikkerhet for barn og kjæledyr. Løfting, senking og vipping skjer rett og slett ved å bare flytte den nederste skinnen opp og ned.

Up & Down persienner lar deg senke de fra toppen og heve de fra bunnen, slik at du kan dekke akkurat den delen av vinduet du ønsker. Vinkle persiennene med et praktisk betjeningshjul og dra de opp og ned med håndtak. Dette gir persiennene den samme fleksibiliteten vi kjenner igjen fra plissegardiner. En klassisk solskjerming med moderne fleksibilitet.

Det finnes også mulighet for motorisering. Med en oppladbar batteripakke og fjernkontroll slipper man å tenke på elektriker og ledninger på veggen.

Et bærekraftig valg - Ultimate serien er laget av 98% resirkulert aluminium og produseres i henhold til de strengeste standarder.

Ultimate persienner fra Hunter Douglas