Plissegardiner og Duette

duette og plisse

Kampanje nå -30% på Duette og plissegardiner

Duette og plissegardiner gir et stilrent og mykt utrykk. Duette er uten synlige snorer i duken noe som gir et ekstra eksklusivt utseende. Den doble duken gir ekstra isolasjon om vinteren og god solskjerming når solen står på om sommeren. Duette leveres med et utvalg forskjellige stoffer, alt fra florlette og nesten gjennomsiktige stoffer til stuen og 100% lystette og aluminiumsbelagte Black-Out til soverommet. Duette kan leveres med farget innside og hvit bakside for ekstra varmedemping om sommeren.

Blå plissegardiner

Duette og plissegardiner med sitt myke og elegante uttrykk og naturlige lys er en type solskjerming flere og flere får øynene opp for. Plissegardiner leveres i mange kvaliteter, design og utførelser. Enten du velger en klassisk fritthengende variant, Smartcord med pumpesnor, en svevegardin som dekker nedenfra og opp eller motorisert. Plissegardiner dekker de fleste behov også skrå og trekantvinduer. Med korte eller ingen snorer er plissegardiner en barne og dyrevennlig solskjerming, på samme måte som mange av våre andre produkter.

Grå plissegardiner up&down

Innsyn på badet? Med en Duette eller plissegardin kan du velge fritt hvilken del av vinduet du vil ha skjermet. Du kan se gress og himmel samtidig som du er skjermet fra innsyn akkurat der du trenger det. Med en duk som tåler fuktighet og er vaskbar har du en perfekt løsning for badet.

Duette dobbelt duk

Bildet over viser plissegardin med ett lags duk, til forskjell fra Duette med sin doble duk. Enkel duk egner seg godt der du vil skjerme innsyn, men slippe inn mest mulig lys. De enkle dukene leveres i et stort utvalg av farger, stofftyper og mønstre.

Stilrent og elegant uttrykk

Hvite plissegardiner

Duette med sin doble duk har luftekanaler i duken som danner en isolerende barriere. Det gjør at varmen holder seg inne på vinteren og ute om sommeren. Duette plissegardin kan redusere varmetapet fra vinduet med opptil 46% på vinteren og redusere varmeinnslippet fra solen med opptil 60% på sommeren. Spesielt i Norge med så variert vær er dette en viktig egenskap som skiller Duette fra andre solskjermingsløsninger på markedet

Duette plissegardiner

Smartcord med pumpesnor er en fin løsning for store vinduer på opptil 300x300cm. Med sin korte pumpesnor pumper du enkelt opp gardinen med noen få drag. Du slipper lange snorer og den er helt barnesikker. Smartcord kommer også med dobbel funksjon der du kan slippe ned toppen for å skjerme akkurat den delen av vinduet du ønsker.