Plisse/Duette®

duette og plisse

Duette® og plissegardiner

Duette® og plissegardiner gir et stilrent og mykt utrykk. Duette® er uten synlige snorer i duken noe som gir et ekstra eksklusivt utseende. Den doble duken gir ekstra isolasjon om vinteren og god solskjerming når solen står på om sommeren. Duette® leveres med et utvalg forskjellige stoffer, alt fra florlette og nesten gjennomsiktige stoffer til stuen og 100% lystette og aluminiumsbelagte Black-Out til soverommet. Duette® kan leveres med farget innside og hvit bakside for ekstra varmedemping om sommeren.

Duette plissegardiner

Duette® og plissegardiner med sitt myke og elegante uttrykk og naturlige lys er en løsning flere og flere får øynene opp for. Plissegardiner leveres i mange kvaliteter, design og utførelser. Enten du velger en klassisk fritthengende variant, en fjærbelastet Literise® uten snorer, en svevegardin som dekker nedenfra og opp eller motorisert. Plissegardiner dekker de fleste behov også skrå og trekantvinduer. Med korte eller ingen snorer er plissegardiner en barne og dyrevennlig løsning, på samme måte som mange av våre andre produkter. 

Duette plissegardiner

Innsyn på badet? Med en Duette® eller plissegardin kan du velge akkurat hvilken del av vinduet du vil ha skjermet. Du kan se gress og himmel samtidig som du er skjermet fra innsyn akkurat der du trenger det. Med en duk som tåler fuktighet og er vaskbar har du en perfekt løsning for badet.

Duette plissegardiner

Duette® med sin doble duk har luftekanaler i duken som danner en isolerende barriere. Det gjør at varmen holder seg inne på vinteren og ute om sommeren. Duette® plissegardin kan redusere varmetapet fra vinduet med opptil 46% på vinteren og redusere varmeinnslippet fra solen med opptil 60% på sommeren. Spesielt i Norge med så variert vær er dette en viktig egenskap som skiller Duette® fra andre løsninger på markedet. Bildet over viser plissegardin med enkel duk.

Stilrent og elegant uttrykk

Duette plissegardiner
Duette plissegardiner