-30% avslag på all innvendig solskjerming

Myggnetting og insektsgardiner

Ønsker du å nyte frisk luft uten å bekymre deg for insekter som flyr inn? Vi tilbyr fleksible løsninger for myggnetting til vinduer og dører, slik at du kan ha åpne vinduer og dører uten å slippe inn uønskede gjester. Våre myggnettinger og insektsgardiner er alltid tilpasset etter mål. Slik kan vi levere elegante og funksjonelle resultater.

myggnetting og insektsgardin for alle vindustyper
Kampanje
- 30%
på all innvendig solskjerming

- 30% avslag

på all innvendig solskjerming

Myggnetting og insektsgardin til vindu

Våre myggnettinger er laget med slitesterke materialer som sikrer langvarig beskyttelse mot insekter. Uansett om du har små vinduer på soverommet eller store stuevinduer, kan vi tilpasse netting til vindu nøyaktig etter dine mål. Våre insektsnett er nesten usynlige og slipper inn rikelig med lys og luft, uten at insekter slipper gjennom. Det betyr at du kan lufte hjemmet ditt selv om det er midt i insektsesongen.

Insektsgardinene våre kommer også i flere varianter, inkludert rullegardiner med myggnetting og fastmontert netting, noe som gir deg fleksibilitet til å velge den løsningen som passer best for dine behov.

Nærbilde av myggnetting for vindu
Insektsgardin for vinduer og alle solskjermingsprodukter

Insektsgardiner til dører – myggfri sone på 1-2-3

Vil du kunne ha døren åpen uten at insektene surrer inn? Våre insektgardiner til dører er både praktiske og stilfulle. Vi tilbyr flere løsninger, blant annet myggnetting for dør og insektgardin dør med ramme. Disse passer perfekt for både terrassedører og inngangsdører, slik at du kan nyte sommeren uten å måtte bekymre deg for mygg og fluer.

Vi tilbyr også plissédører med insektsnett, som fungerer som en elegant foldedør, noe som gir deg enkel betjening. Denne kan trekkes frem og tilbake etter behov, og det er lett å fjerne om vinteren når du ikke trenger myggbeskyttelse.

 

Myggfri sone - hele året

Oslo Solskjerming AS leverer myggnetting og insektsgardiner som kan brukes året rundt. Våre produkter er laget for å tåle nordiske forhold, og de kan enkelt tas av og på etter behov. Enten du ønsker å montere fast myggnetting til vinduer, eller du foretrekker en mer fleksibel løsning som insektgardin, sørger vi for at du alltid har et komfortabelt og insektsfritt hjem.

Våre insektsnett kan også brukes til å dekke overbygde terrasser, slik at du kan nyte sommeren ute uten å bli plaget av mygg og andre insekter. Dette gjør våre insektsnettinger til dører og vinduer ideelle for både hjem og hytter.

Enkelt vedlikehold og diskret design

Våre myggnettinger og insektsgardiner er designet for enkel installasjon og minimalt vedlikehold. Du kan enkelt ta ned nettet om vinteren og sette det opp igjen når våren nærmer seg. Produktene våre er også estetisk tiltalende, med diskret design som passer til enhver stil. Med fargealternativer som sort, hvit og grå, kan du tilpasse myggnettet til interiøret ditt.

Gratis befaring i hele Akershus og omegn

For å gjøre det enklere for deg, tilbyr vi gratis befaring og profesjonell montering. Våre erfarne montører kommer hjem til deg og tar nøyaktige mål for både dører og vinduer, slik at vi kan levere en perfekt tilpasset løsning. Etter befaringen sørger vi for en rask og profesjonell montering, slik at du slipper å bekymre deg for noe annet enn å nyte en insektsfri sommer.

Kundeservice fra bestilling til montering

Få skreddersydde løsninger som møter alle dine krav til funksjonalitet og design. Vi fokuserer på kvalitetsmaterialer og innovativ teknologi for å sikre at hvert produkt tilbyr optimal sol- og innsynsbeskyttelse, samtidig som det gir hjemmet eller kontoret ditt et moderne uttrykk.

Kontakt oss i dag for å avtale en gratis befaring, slik at vi kan hjelpe deg med å finne de perfekte solskjermingsproduktene for ditt hjem eller kontor. Vi i Oslo Solskjerming verdsetter kundeservice, og derfor kan du være sikker på at dine behov vil bli tatt hånd om helt fra bestilling til montering.