Skreddersydde lamellgardiner – det opplagte valget deg med store og høye vindusflater

Leter du etter elegant skjerming for sol og sjenerende naboer?
Har du store og høye vindusflater?

Da kan vi trygt anbefale lamellgardiner!

Lamellgardiner er et naturlig valg for store og høye vindusflater. Ofte er store vinduer vendt mot sør og vest, noe som gir ekstra behov for solskjerming og varmedemping. Med sitt stilrene utseende og praktiske funksjoner gir det god kontroll på lysinnslipp og innsyn samtidig som du understreker romfølelsen og høyden under taket.

Våre lamellgardiner kan enkelt justeres til å dekke hele eller deler av vinduet. Dukutvalget spenner fra de florlette hvite til tyngre og eksklusive stoffer for en varmere og lunere følelse.

Vi skreddersyr våre lamellgardiner nøyaktig etter dine mål - nettopp for å kunne skape optimal passform for dine rom.

Manuell eller motorisert betjening av lamellgardiner

Hos oss kan du selv velge mellom manuell eller motorisert betjening av gardinene. Manuelt betjenes de enten med vendestang eller med snorer. Du kan velge om lamellgardinene kan trekkes til ene siden, samles i midten eller trekkes til begge sider når de åpnes.
For deg som ønsker motorisert betjening av lamellgardiner, kan du selv velge mellom fjernkontroll, bryter på vegg, via iphone eller nettbrett. Valget er ditt!

Lokal spesialist 

Oslo Solskjerming AS er en lokal solskjermingsbedrift med hovedkontor og utstilling på Lambertseter i Oslo. Vi leverer persienner til hele østlandsområdet med hovedtyngde på Oslo og Akershus. Vi betraktes som spesialister i vår bransje og det perfekte valget for deg som ønsker lamellgardiner av ypperste kvalitet i kombinasjon med god kundeservice.

Lamellgardiner med 5 års garanti

Alle våre lamellgardiner leveres med 5 års garanti. Du kan være trygg på at du har glede av din nye gardiner i mange år. Våre garantier er dekket både av oss og våre leverandører.

Ønsker du profesjonell montering?

For å sikre et perfekt resultat tilbyr vi montering som en ekstra tjeneste for deg som kunde. Dersom du er ukjent med montering kan det være greit å overlate arbeidet til oss med erfaring. Vi utfører arbeidet på 1-2-3!

Gratis og uforpliktende befaring

Å velge de rette lamellgardinene kan være vanskelig, det er tross alt mange variabler som må klaffe for å gi praktisk funksjonalitet i kombinasjon med estetikk. Dersom det er første gangen du skal kjøpe lamellgardiner kan du trygt benytte deg av vår fagkunnskap helt kostnadsfritt og uforpliktende. På den måten kan vi sammen med deg bedømme rommene i kombinasjon med dine ønsker og preferanser.

Hos oss vil du forholde deg til én og samme person fra befaring til monteringen er gjennomført. På den måten er vi svært effektive, i tillegg til å gjøre prosessen tryggest mulig for deg som kunde. For oss er personlig oppfølging svært viktig i vårt daglige arbeid.

Er du usikker på hvilke lamellgardiner du bør velge? Eller ønsker du mer informasjon for å kunne ta et valg? Benytt deg av vår fagkunnskap nå - Ring oss på telefon 952 90 831 eller E-post: kontakt@oslosolskjerming.no for å komme i kontakt med en spesialist!