Skreddersydd innvendig solskjerming – mange fordeler for både deg og boligen

Solskjerming har en rekke fordeler, både når det gjelder å beskytte mot solens skadelige stråler, men også for å kunne skape et behagelig og funksjonelt innemiljø.

Møbler og tekstiler har en tendens til å pådra seg slitasje og falming om de utsettes for mye sterk sol. På samme måte har heller ikke huden vår godt av for mye sollys. Ved hjelp av rett solskjerming kan du oppsøke solen på dine premisser.

Dagens utvalg av innvendig solskjerming er enormt, og har blitt en viktig del av boligens interiør og uttrykk. Fordelene med solskjerming er derfor mange!

Hos Oslo Solskjerming tilbyr vi et bredt utvalg av innvendige solskjermingsløsninger som passer for ethvert behov. Vårt utvalg av solskjermingsprodukter inkluderer alt fra utvendige persienner, screen og markiser, til innvendige plissegardiner og rullegardiner.

Solskjerming hvor funksjonalitet, estetikk og brukervennlighet møtes

Vår visjon er å kombinere funksjonalitet, estetikk og brukervennlighet for å gi deg den beste innvendige solskjermingsløsningen. Vi er stolte av å tilby produkter av høy kvalitet, levert av erfarne fagfolk som tar hensyn til dine unike preferanser og interiørstil.

Motorisert solskjerming inne

Ønsker du å heve rullegardinen på soverommet og slippe inn dagslyset uten å måtte stå opp av sengen? Kanskje du trenger solskjerming på flere vinduer i stua og vil senke alle samtidig? Da tror vi at våre motoriserte solskjermingsløsninger vil passe for deg! Ta kontroll på solskjermingen ved hjelp av fjernkontroll, bryter på vegg, via iPhone eller nettbrett. Valget er ditt!

Tilpasset etter dine mål

Alle våre gardiner blir skreddersydd nøyaktig på mål for å passe perfekt til dine behov. Våre erfarne konsulenter hjelper deg gjerne med å finne de beste løsningene. Sammen kan vi velge duker og farger ut fra vår rikholdige kolleksjon og hjelpe deg med å ta nøyaktige mål.

Vi jobber tett med deg som kunde slik at vi er sikre på at vi forstår dine ønsker og behov. Vårt erfarne team av fagfolk står klare til å hjelpe deg med alt fra produktvalg til installasjon og vedlikehold.

Montering av solskjerming

Et vellykket resultat krever riktig montering. De fleste velger å la oss stå for monteringen, men hvis du ønsker å montere selv, så kan gardinene hentes på vårt hovedkontor på Lambertseter i Oslo. Det er også mulig å få de levert hjem til deg eller hente andre steder etter avtale. Det følger med lettfattelig monteringsveiledning til alle våre produkter.

Innvendig solskjerming med 5 års garanti

Alle våre solskjermingsprodukter leveres med 5 års garanti. Du kan være trygg på at du har glede av din nye solskjerming i mange år. Våre garantier er dekket både av oss og våre leverandører.

Gratis konsultasjon - ikke forhast deg

Som eksperter mener vi det er bedre å ta seg god tid til å velge rett løsning innen solskjerming fremfor å forhaste seg frem til feil produkt for boligen. Bestill en gratis konsultasjon, og la oss hjelpe deg med å skape et rom som er funksjonelt, stilfullt og tilpasset dine behov.

Siden vår oppstart har vi fulgt vår filosofi om å tilby høy service, kvalitet og personlig oppfølging. Dette har medført til mange gode kundeforhold på hele Østlandet. Oslo Solskjerming AS er en lokal solskjermingsbedrift med hovedkontor og utstilling på Lambertseter i Oslo. Vi leverer til hele østlandsområdet med hovedtyngde på Oslo og Akershus.

For å kunne tilby den høye kvaliteten overfor deg som kunde har vi fått med oss de beste leverandørene i Norge på laget og prøver så langt det lar seg gjøre å handle med norske leverandører. Den innvendige solskjermingen produseres hovedsakelig på Vema Produkter i Østfold.

Vi ønsker deg velkommen til å ta kontakt for mer informasjon vedrørende våre løsninger innen innvendig solskjerming!