Plissegardiner – perfekt for soverom, stue og hjemmekontor

Plissegardiner gir et stilrent uttrykk, og leveres i mange kvaliteter, design og utførelser. Det er ikke tilfeldig at plissegardiner som oftest er favoritten for den som ønsker et moderne interiør og elegant finesse.

I praksis består plissegardiner av et lag med stoff som er foldet som en harmonika, og som kan trekkes opp eller ned etter dine behov. Plissegardiner er en utmerket løsning for privatliv, samtidig som de gir deg muligheten til å regulere lysmengden som kommer inn i stuen, soverommet eller hjemmekontoret.

Spesialist med ekte kvalitet

Oslo Solskjerming AS betraktes som spesialister på solskjermingsløsninger, og tilbyr et rikelig utvalg plissegardiner. Hos oss finner du et bredt utvalg av farger og stiler slik at du kan finne en gardin som passer perfekt for ditt innemiljø. For oss har alltid service, kvalitet og personlig oppfølging være tre viktig stikkord i vårt daglige arbeid.

Alle våre plissegardiner blir skreddersydd nøyaktig etter dine mål - enkelt og greit for at de skal passe perfekt for din bolig.

Personlig oppfølging med gratis befaring

For oss i Oslo Solskjerming AS er personlig oppfølging svært viktig. For oss er det viktig å velge plissegardiner som ved siden av eleganse, også gir praktisk funksjon. Hos oss kan du bestille gratis befaring, så hjelper vi deg med å skape et rom som er funksjonelt, stilfullt og tilpasset dine behov.

Hos oss vil du forholde deg til én og samme person - fra befaring til montering. Dette gjør oss svært effektive, men også målrettet i forhold til dine innspill og ønsker. Normalt tar det ca. 2-3 uker fra befaring til montering av våre plissegardiner.

Motoriserte plissegardiner

Som spesialist tilbyr vi også motoriserte plissegardiner som kan styres via fjernkontroll eller smarttelefon, og som gir enkel og bekvem betjening. Dette er spesielt nyttig for store vinduspartier eller høye takvinduer hvor det kan være vanskelig å nå gardinene manuelt.

Rett montering av plissegardiner er viktig

Rett montering er svært viktig for optimal effekt og lekkert utseende. Vi anbefaler å gjøre som majoriteten av våre kunder, og overlate monteringen til oss, men hvis du ønsker å montere selv, så kan gardinene hentes på vårt hovedkontor på Lambertseter i Oslo. Det er også mulig å få de levert hjem til deg eller hente andre steder etter avtale. Det følger med lettfattelig monteringsveiledning til alle våre produkter.

Unngå unødig varmetap ved hjelp av rett plissegardin

Vår Duette plissegardin har luftekanaler i duken som danner en isolerende barriere. Utrolig nok kan gardinen redusere varmetapet fra vinduer med  opptil 46% på vinteren.

Med tanke på våre fire årstider her til lands er det kjekt å vite at samme plissegardin har evnen til å redusere varmeinnslippet fra solen opptil 60% om sommeren.

Ønsker du mindre innsyn på baderommet?

I vårt sortiment finner du plissegardiner med duk som tåler fuktighet samtidig som den er vaskbar. Her kan du velge fritt hvilken del av vinduet du vil ha skjermet. Du kan se gress og himmel samtidig som du er skjermet fra innsyn akkurat der du trenger det.

Plissegardiner med 5 års garanti

Alle våre gardiner leveres med 5 års garanti. Du kan være trygg på at du har glede av din nye solskjerming i mange år. Våre garantier er dekket både av oss og våre leverandører.

Oslo Solskjerming AS er en lokal bedrift med hovedkontor og utstilling på Lambertseter i Oslo. Vi leverer plissegardiner til hele østlandsområdet med hovedtyngde på Oslo og Akershus.

Kontakt oss på telefon eller epost for mer informasjon vedrørende våre produkter - Vi trenger kun enkle stikkord for å veilede deg til rett løsning!