Innvendige persienner – hvor praktisk funksjonalitet krysses med elegant stil

Dagens utvalg av persienner er som skapt for moderne hjem som ønsker lekre interiørdetaljer som gir boligen det lille ekstra. I tillegg til sin eleganse medfølger det muligheter for å regulere lysmengden i rommet.

Persienner er en type vindusdekorasjon som kan justeres etter ønsket lysinnfall og personvern. Våre persienner kan enten monteres på innsiden eller utsiden av vinduskarmen, og gir muligheten til å kontrollere mengden sollys som slipper inn i rommet, samt beskytte mot innsyn.

Oslo Solskjerming AS er en lokal solskjermingsbedrift med hovedkontor og utstilling på Lambertseter i Oslo. Vi leverer persienner til hele østlandsområdet med hovedtyngde på Oslo og Akershus. Vi betraktes som spesialister i vår bransje og er det perfekte valget for deg som ønsker kvalitet i kombinasjon med god kundeservice.

Persienner tilpasset etter dine mål

Alle våre persienner skreddersyes nøyaktig etter dine mål, nettopp for å passe perfekt til dine rom. Våre erfarne konsulenter hjelper deg gjerne med å finne de beste løsningene. Vi jobber tett med deg som kunde slik at vi forstår dine ønsker og behov. Vårt erfarne team av fagfolk står klare til å hjelpe deg med alt fra produktvalg til installasjon og vedlikehold.

Ultimate Persienner fra Hunter Douglas®

Ultimate Persienner fra Hunter Douglas® er en ny eksklusiv serie med innvendige persienner i 25mm og 35mm. Helt nye farger og og mange betjeningsmuligheter som gir persiennene nye bruksområder. Literise er fjærbelastet og fritthengende. Den er helt uten snorer og betjenes enkelt med håndtak. Dette gir et mer elegant utseende og økt sikkerhet for barn og kjæledyr. Løfting, senking og vipping skjer rett og slett ved å bare flytte den nederste skinnen opp og ned.

Motoriserte persienner

Det finnes også mulighet for motorisering. Med en oppladbar batteripakke og fjernkontroll slipper du å tenke på elektriker og ledninger på veggen. Montering av persienner Som oftest er et vellykket resultat avhengig av riktig montering. De fleste velger å la oss stå for monteringen, men hvis du ønsker å montere selv, så kan persiennene hentes på vårt hovedkontor på Lambertseter i Oslo. Det er også mulig å få de levert hjem til deg eller hente andre steder etter avtale. Det følger med lettfattelig monteringsveiledning til alle våre produkter.

Rett montering er viktig for funksjonaliteten

Dersom du ikke har erfaring med montering av persienner, er det anbefalt å benytte deg av profesjonell bistand. Det er viktig å være presis for både de estetiske og tekniske årsakene. Ikke bruk unødig tid når vi kan hjelpe deg på 1-2-3!

Innvendige persienner med 5 års garanti

Alle våre persienner leveres med 5 års garanti. Du kan være trygg på at du har glede av din nye persienner i mange år. Våre garantier er dekket både av oss og våre leverandører.

Gratis befaring for deg som ønsker rådgivning

Som oftest tenker man ikke på persienner før behovet melder seg. I dagens utvalg av løsninger kan det være vanskelig å finne frem til rett løsning. Vi hjelper deg helt kostnadsfritt med vår uforpliktende befaring. På den måten kan vi sammen finne frem til den beste løsningen for hvert enkelt rom.

Hos oss vil du forholde deg til én og samme person - fra befaring til montering. Dette gjør oss svært effektive, men også målrettet i forhold til dine innspill og ønsker. Normalt tar det ca 2-3 uker fra befaring til montering av våre persienner.

Er du usikker på hvilke persienner du bør velge? Eller ønsker du mer informasjon for å kunne ta et valg? Benytt deg av vår fagkunnskap nå - Ring oss på telefon 952 90 831 eller E-post: kontakt@oslosolskjerming.no for å komme i kontakt med en spesialist!