Forside

Alt av innvendig solskjerming til ditt hjem

Oslo Solskjerming  AS  leverer alt av innvendig solskjerming  laget på mål. Plissegardiner, rullegardiner, lamellgardiner, persienner og myggnetting. Vi er stolte av å ha de beste tilbakemeldingene og de mest fornøyde kundene i markedet.

Fyll ut kontaktskjemaet, så tar vi oss av resten

Vi har et stort utvalg av forskjellige typer og modeller og våre erfarne medarbeidere hjelper deg gjerne med å finne akkurat den kombinasjonen som passer best hos deg. Alt lages på mål for å passe perfekt.
Under befaringen vil vi ha med dukprøver, ta nøyaktige mål og veilede deg igjennom de forskjellige alternativene. Etter befaringen vil vi utarbeide et uforpliktende tilbud tilpasset akkurat deres behov.

Personlig oppfølging

Den samme personen vil følge deg igjennom hele prosessen fra befaring til montering for å sikre best mulig kommunikasjon og resultat.

Smittetiltak

Vi gjennomfører befaringer og monteringer som vanlig, så lenge ingen er syke eller under karantene i husstanden. Vi tar de forhåndsreglene vi kan, med grundig håndvask før og etter hvert kundebesøk. Ta gjerne kontakt, hvis det er noe dere lurer på rundt dette.