Elegante rullegardiner – en liten, men viktig detalj for perfekt interiør

Stadig flere moderne hjem tar i bruk rullegardiner. Ikke bare er dette detaljer som utgjør en stor del av boligens interiør, men du kan også regulere lysmengden i rommet. Det samme kan forøvrig sies om sjenerende naboer.

Hos oss i Oslo Solskjerming AS finner du et rikelig av rullegardiner. Vårt fokus på skreddersydde løsninger har gjort oss til en spesialist i vår bransje. For oss er passform viktig, både for effekt, men også utseende. Samtidig vet vi at det finnes mange forskjellige vindusflater der ute. Vi ønsker å dekke de alle, men på dine premisser.

Rullegardiner i alle slags farger og materialer

Våre rullegardiner kommer i et stort utvalg av materialer, inkludert bomull, polyester, lin og blackout-stoff. Man kan si at hver gardin har sine egne fordeler, avhengig av preferanser og behov. Bomulls- og linrullegardiner gir en naturlig følelse og en myk tekstur til rommet, mens polyester- og blackout-rullegardiner gir en mer moderne og minimalistisk stil samtidig som de gir fullstendig blokkering av lys for en mer privat atmosfære.

Vi tilbyr også et bredt utvalg av farger og mønstre, slik at du kan finne rullegardiner som passer perfekt til ditt hjem eller kontor.

Rullegardiner tilpasset etter dine mål

For perfekt passform og optimal effekt sørger vi for å skreddersy våre rullegardiner nøyaktig etter dine mål og som vil passe perfekt til dine vindusstørrelser og former, samtidig som det gir en profesjonell finish.

EOS® 500 - for deg som ønsker noe eksklusivt og unikt

EOS® 500 er vår mest eksklusive rullegardin. Et system utviklet av Hunter-Douglas som kanskje er verdens beste rullegardin når det kommer til kvalitet, design og stabilitet.
Rullegardinen kan leveres med toppkassett og skinner for ekstra mørklegging og betjenes med kjedetrekk, softraise eller motor. Den perfekte rullegardinen for deg som er villig til å betale det lille ekstra for kompromissløs kvalitet!

Motoriserte rullegardiner

Ønsker du å heve rullegardinen på soverommet og slippe inn dagslyset uten å måtte stå opp av sengen? Kanskje du trenger solskjerming på flere vinduer i stua og vil senke alle samtidig? Da tror vi at våre motoriserte rullegardiner vil passe for deg! Ta kontroll på dine gardiner ved hjelp av fjernkontroll, bryter på vegg, via iphone eller nettbrett. Valget er ditt!

Rullegardiner med 5 års garanti

Alle våre rullegardiner leveres med 5 års garanti. Du kan være trygg på at du har glede av din nye gardiner i mange år. Våre garantier er dekket både av oss og våre leverandører.

Ønsker du profesjonell montering?

For å sikre et perfekt resultat tilbyr vi montering som en ekstra tjeneste for deg som kunde. Dersom du er ukjent med montering kan det være greit å overlate arbeidet til oss med erfaring. Vi utfører arbeidet på 1-2-3!

Er du usikker på hvilke rullegardiner du bør velge?

En av våre mange fordeler er vår personlige oppfølging. Dette gjenspeiler seg i vår befaring for deg som er usikker på hvilke løsninger som vil passe best for boligens rom, men også for dine ønsker og preferanse. Best av alt - vår befaring er 100% kostnadsfri og uforpliktende.
Hvorfor ta unødige sjanser når man kan gjøre det trygt?

Vi ønsker deg velkommen til å ta kontakt for mer informasjon vedrørende våre rullegardiner - hos oss kommer du i kontakt med en spesialist som kun trenger noen enkle stikkord for å veilede deg til de rette gardinene!