Om oss

kvalitet-produkt

Oslo Solskjerming AS er lokal solskjermingsbedrift med hovedkontor i Oslo. Vi leverer til hele østlandsområdet med hovedtyngde på Oslo, Akershus og Østfold. Vi er et norskeid alternativ til de store utenlandseide kjedebedriftene, de du ser kjøre store(og dyre) annonsekampanjer året rundt i tv, radio og aviser. Lavere kostnader gir lavere pris til deg som kunde.

Vi har fått med oss de største og beste leverandørene i markedet på laget. Det betyr at vi kan levere eksakt de samme produktene med den samme kvaliteten og garantiene til en bedre pris.

En annen fordel med å være en privateid lokal bedrift er at vi kan gi tettere personlig oppfølging og service igjennom hele prosessen. Du slipper å forholde deg til nye personer og forskjellige avdelinger hele tiden. Vårt mål er at alle henvendelser skal besvares innen 24timer og at vi skal ha bransjens mest fornøyde kunder. Alle ansatte hos oss har lang erfaring i bransjen og setter kunden i fokus.

Vi har valgt å spesialisere oss på innvendig solskjerming, men vi kan også levere de fleste typer utvendig solskjerming på forespørsel. Markiser - Screen - Persienner - Pergola osv

Våre produkter lages på mål etter ditt behov og leveres med full garanti og reklamasjonsrett i følge norsk kjøpslov og leverandørenes betingelser.

Har du et spørsmål eller en utfordring du vil løse, ta kontakt via skjema på siden, mail eller telefon, så skal vi hjelpe deg så godt vi kan.

 

Svein-Ivar Kjønnerud

Svein-Ivar Kjønnerud

Ansvarlig Oslo/Akershus

Mail: svein@oslosolskjerming.no

Tlf: 952 90 831

Olga Maria Lis

Olga Maria Lis

Ansvarlig Østfold

Mail: olga@oslosolskjerming.no

Tlf: 480 49 540